O nama

" Belt-co " d.o.o. konstantno posvećuje pažnju istraživanju i razvoju i u svakom trenutku zna kakve su potrebe njenih potrošača i reaguje čim primeti da se njihove navike i potrebe menjaju. Osluškuje tržište i potrebe kupaca i prilagodjava naš proizvod i usluge potrošačima, a ne potrošače našim proizvodima.

Nove tehnologije su nepobedive u isticanju značajne prednosti koju jedan proizvod može imati na tržištu.

Nov proizvod mora da zadovolji kupca na potpuno novi i drugačiji način. Da ima svoje posebne osobine i specifičnosti. Naša kompanija, u želji da svojim potrošačima ponudi nešto sasvim novo napravila je " Tepsi " u funkcionalnoj ambalaži. Plasirali smo nov proizvod koji je potreban tržištu. Ambalaža je prepoznatljiva, izdvaja se iz mase i omogućava kupcu da je odmah uoči. Pakovanje je lako za upotrebu i obezbedjuje zaštitu proizvoda i čuvanje od momenta upotrebe.

Od strane " Jugoinspekt " - a vršeno je stručno ispitivanje uzorka. Novi sastojci svedoče o zdravstvenoj neškodljivosti i ispravnosti. " Tepsi " trajna pekarska folija je jasno obeležena etiketom koja omogućava dobru prodaju. Već sada, na samom pocetku imamo povratne odlične informacije sa tržišta i naši potrošači su izuzetno dobro prihvatili nov proizvod i ambalažu.

Lansiranje novog proizvoda je veliki izazov, ali i ogromno uživanje, jer stvarate nešto od nule. Svakodnevni uspeh koji doživljavamo kada uspešno lansiramo novi brend je neopisiv; kao kada vidite svoje dete kako izgovara reči, počinje da hoda, crta, piše i čita.

Prijatelji i saradnici imali su priliku da se na licu mesta upoznaju sa " Tepsi "-jem i uvere se u njegov kvalitet i prednosti u odnosu na slične proizvode. Ono što trajnu pekarsku foliju izdvaja u odnosu na konkurenciju su pre svega ušteda materijala i lako održavanje. Uz sve novine koje smo naveli mozemo da kazemo sa stoprocentnom sigurnošću da " Belt-co " d.o.o. može da zadovolji sve kriterijume, standarde i savremene potrebe koje pred nas stavlja tržište. Na tržištu koje karakteriše jaka konkurencija, naš proizvod ima jedinstvenu karakteristiku koju kupac prepoznaje i zadovoljava svoju potrebu. Sigurni smo da proizvod sadrži osobine koje su potrebne potrošačima. Ispitali smo i koju bi cenu platili za njega koja opravdava njegov kvalitet.

Važno je imati odličan proizvod, jer ukoliko očarate prijatelje ili komšije kvalitetom pročuće se.

 

Lako pamtljiv.
Lako se izgovara.
Drugačiji od ostalih.
Uklapa se.
Nema negativno značenje na drugim jezicima.

 

Logovanje korisnika

Korisnik:
Lozinka:
Registrujte se!
Zaboravljena lozinka!

Vesti

04. децембар 2009.

Novi sajt aktivan

Danas je poceo sa radom novi sajt www.tepsi.rs

Da bi svim našim klijentima omogućio  lakšu kupovinu proizvoda putem interneta. Takodje danas je pokrenuta registracija i zaštita  znaka. 

 

09. децембар 2009.

Vest za ugostitelje

V A Z N O !

Novi proizvod u prodaji  ROŠTILJ SA TEPSI FOLIJOM.